Kläder

Har dessa två plagg till försäljning. Intresserad maila:  [email protected]



Utställning i Luleå

Ja, nu har vi varit till Luleå på utställning. Och vilket väder, himlen var öppen utimellan. Inte roligt för de nakna chineserna , ja inte för någon annan heller. Man kännde sig som en dränkt råtta. Hur det gick???? Ja, så där... Lea fick en etta och Wilda blev tvåa, då det endast var två tikar i hennes klass. Så nu ser vi framåt till nästa utställning i Sundsvall första helgen i Oktober.


Valparna 1 vecka

Tiden går fort när man har roligt. Valparna är nu en vecka och växer så det knakar. Runda och goa är allihopa,väldigt jämnstora mellan 260 - 300 gr. Diza är en exemplarisk mamma, glömmer bort att äta så henne får jag handmata. Tur att Sanna finns som kan ge goda råd vid bla kosthållning. Tack Sanna...

Här får ni nu några nya bilder på våra skönheter - fler kommer allteftersom de växer.
Se och njut!!!!!

Ulla-Britt och Anette

nakenhane


Pufftik


Puffhane


Nakenhane


Nakentik


Mamma och gullungarna                                        Sötast i hörnet



Mailadresser: [email protected]   eller   [email protected]












2009-08-26 @ 19:26:35 Permalink

Trackback Kategorier Arkiv RSS 2.0

Dizas valpar har kommit

Jag som skriver detta heter Ulla-Britt och har kennel Stormcrest tillsammans med blogginnehavaren. Nu har det hänt, det vi väntat på så länge,  5 underbara kineskids har sett dagens ljus.  Allt har gått fantastiskt bra och både Diza och valparna mår bra. Förlossningen gick som en dans - på ca 3 timmar var alla valparna levererade och detta utan ett knyst från förstföderskan. Först dök en nakenhund upp, mörk med en vikt av 154 gr. Därefter kom "Million Dollar Baby, en brun pufftik som vägde hela 164 gr. En vit puffhane på 154 gr fick vi stifta bekanskap med en stund senare. 2 runda bruna fläckar på ryggen gör att han ser helt bedårande ut. Efter honom kom nästa nakenhane, 142 gr, vit med en mörk, ganska stor fläck på ryggen och en kring svansen. Troligtvis kommer han att heta "Son Of Boomer" Döpt efter pappa såklart. Sist ut kom så "Gossip Girl" en mörk nakentik på 160 gr. Alla 5 naturligtvis helt bedårande. 

Mamman till dessa godingar bor hos mig och kommer från kennel Twice as nice som ägs av Sanna Wrisning. I utställningsringen har hon lyckats sno åt sig ett CK, Hon har ett fantastiskt vackert ansikte (tycker matte) och är en helt underbar hund att äga, ganska smart den damen och snäll, lydig och gosig.
Pappa Twice as nice, Long Stick Goes Bom, (samägs av kennel Twice as nice och kennel Kaawons) är vi så lycklig att vi fick låna som pappa till våra små. Han är vitprickig, kanonsnygg och både svensk, norsk och finsk champion. Bilderna på mamman och pappan finns sedan tidigare på denna blogg.

Tyvärr har vi inte vår hemsida klar ännu men vi hoppas att vi snart ska få igång den.  Bilder på valparna kommer vi att lägga ut här på Bloggen allt eftersom de växer..

Är ni intresserad av en valp så är ni välkomna att höra av er till oss på telefon 0910-568 21, 070-316 71 73. Vi kommer naturligtvis att behålla några valpar själva men vilka har vi inte bestämt ännu. En sak vet vi - vi söker en helfodervärd till en av våra hanar.........

 

Nya bilder på valpkullen kommer att finnas varje vecka.

 

Nakenhane                                                                                Pufftik

Puffhane                                                                               Nakenhane

Nakentik

 

Mail: [email protected]


Himla kul detta

Idag Lördag har jag varit med mitt barnbarn Penny från kl: 13.00 - 01.30 och det har varit så himla mysigt. Hon har verkligen varit snäll denna unge, och söt som socker är man. Ett riktigt charmtroll. Vi hann både vara på stan och köpa keps, och vara i stugan med alla hundarna. Lite rädd är hon, men det går bättre och bättre för varje gång hon träffar dom. Vi få se när det blir en skötdag till, jag längtar redan.


Kräftfiske

I helgen är det kräftfiske ute vid våran stuga. Det har varit mysigt utanför, med folk som suttit vid brasan hela kvällen och långt in på natten. Vet inte hur mycket de fått, men vad jag hört så är de mindre i storlek än för ca: 5-10 år sedan. Nästa år måste vi nog fiska vi också, för mjärdar har vi.


Ultraljud

På Torsdag var Ulla-Britt och gjorde röntgen på Diza för att se hur många valpar hon ska få. Vi tyckte att det var bäst att göra det eftersom det var hennes första kull och hon var ganska så tjock. Så vad vi nu vet så blir det 5 stycken. Så nu håller vi bara tummarna att allt ska gå bra till veckan då det är dax. Så om en dryg vecka så kommer valpbilder upp på bloggen. Den som väntar på något gott..............


                            

Besök i Luleå

På Tordag var vi till Luleå för att träffa mina vänner Kicki och Bosse. De har en jättemysig stuga vid havet, som har ett superfint läge. Vi fick en jättefin båttur i det vackra vädret, och en jättego middag på kvällen. Gissa om vi kommer att göra om det många gånger. Tusen tack för en underbar dag.


Oskar är framme

Idag var vi till stugan som vanlig. Men vi hann nog bara vara där ca: 1,5 timme innan Oskar började mullra och skickade hem oss. Typiskt, typiskt, men det behövs nog lite regn också.

                        

Inoffare i Skellefteå

Idag har det varit en inoffare på Stämningsgården i Skellefteå. Ställde bara Wilda då hon behöver tränas. Men hon var otroligt duktig måste jag säga, BIM-valp med HP. Med var också syrran med Milton och Therese med Tyson. Träffade också några kändisar där som också ställde sina hundar. Alltid lika roligt varje gång man träffar folk, som man inte annars ser  så ofta.


Solig helg

Idag har jag och syrran varit i stugan med våra hundar. Man kan inte låta bli att åka dit då det är så fint och soligt ute. Efter helgen hoppas jag att vi kan flytta ut ett par dagar om vädret tillåter. Tycker inte det är trevligt att sova där om det regnar, då vi har utedass och inte så stort. Men med tiden så vänjer man sig kanske.


Lycksele

Idag har vi varit till Åkes bror ( Folke ) och hans Åsa i Lycksele. Gissa om vi ätit gott och bara slappat. En liten tur till Dollarstore hann vi naturligtvis också med, vi är ju kvinnor.....=D. De har två fina hundar, en lite chihuahua som heter Mini och som bara är 18 veckor, samt en vit spets som jag aldrig kommer ihåg namnet på. ( är det ålden tro ???) Men trevligt har vi haft ..


Snacka om väder

Ibland har man bara tur med semestervädret. Idag har det varit helt fantstiskt, underbart skönt. Marie och barnen har varit ute i våran stuga, och naturligtvis Nemo och Prince. Barnen har fiskat abborre och badat fötterna, medan hundarna har försökt uppvakta mina tikar utan större framgång. Även Gunilla , Benjamin och Josefina har varit kvar i stugan till idag. De åker med tåget hem till Stockholm ikväll. Synd, för det är jättetrevligt då de är uppe. =D


Stugväder

Idag har det varit ett superbra stugväder. Vi har varit nere vid sjön och metat aborre som Josefina har grillat och ätit, vilket hon tyckte smakade riktigt bra. Solstolarna har också kommit till användning några timmar och det lär dom nog göra i morgon också. Så hör av dig i morgon Marie om ni vill komma =D


















Hemma igen

Ja, nu är vi hemma. Har däremot åkt till stugan och slappat. Åkes syster Gunilla och hennes 2 snart vuxna barn, Benjamin och Josefina var ut till stugan och hälsade på. Mycket trevligt då de bor i Stockholm och vi inte träffas så ofta. Även Ulla och Kent kom ut en sväng och hälsade på. Roligt, roligt.............


Äckligt

Det finns också äckliga mördarsniglar där nere, och massor av fästingar. Kan undra om de gör någon som helst nytta ?

                             

Björkäng

Vi hann också en tur till min Syrras stuga i Björkäng utanför Falkenberg. En riktigt solig dag faktiskt. Fick också se hur fint det hade tagit sig i blomlanden jag och syrran gjorde förra gången vi var ned.


Rydöbruk

Från och med söndag hade vi hyrt ett hus i Rydöbruk, ca 7 mil från Varberg. Gissa om det var semester??? Inga plikter och ingen stress, bara att göra det man ville. Och det blev shopping för hela slanten vill jag lova. Jag och Ulla har nog aldrig hittat så mycket som på denna resa, så nu blir det att leva på bröd och vatten resten av månaden =D


Semester i plåttält !!!

Ja,nu har våran semester börjat, och det med besked. På fredag direkt efter jobbet satte vi oss i bilen ner till Borås, så den natten blev det inte så mycket sömn. Shopping på Borås knalleland och så vidare till Ullared. Där hoppades vi att det skulle finnas en stuga över natten, men ack, det blev en tältplats och utan tält !!....så det var bara att sova i bilen en natt till. Ett så kallat plåttält på 4 hjul. Vi var 5 personer och 10 hundar,  men roligt hade vi och även våra tältgrannar.......undra varför?

                          

RSS 2.0