Dizas valpar har kommit

Jag som skriver detta heter Ulla-Britt och har kennel Stormcrest tillsammans med blogginnehavaren. Nu har det hänt, det vi väntat på så länge,  5 underbara kineskids har sett dagens ljus.  Allt har gått fantastiskt bra och både Diza och valparna mår bra. Förlossningen gick som en dans - på ca 3 timmar var alla valparna levererade och detta utan ett knyst från förstföderskan. Först dök en nakenhund upp, mörk med en vikt av 154 gr. Därefter kom "Million Dollar Baby, en brun pufftik som vägde hela 164 gr. En vit puffhane på 154 gr fick vi stifta bekanskap med en stund senare. 2 runda bruna fläckar på ryggen gör att han ser helt bedårande ut. Efter honom kom nästa nakenhane, 142 gr, vit med en mörk, ganska stor fläck på ryggen och en kring svansen. Troligtvis kommer han att heta "Son Of Boomer" Döpt efter pappa såklart. Sist ut kom så "Gossip Girl" en mörk nakentik på 160 gr. Alla 5 naturligtvis helt bedårande. 

Mamman till dessa godingar bor hos mig och kommer från kennel Twice as nice som ägs av Sanna Wrisning. I utställningsringen har hon lyckats sno åt sig ett CK, Hon har ett fantastiskt vackert ansikte (tycker matte) och är en helt underbar hund att äga, ganska smart den damen och snäll, lydig och gosig.
Pappa Twice as nice, Long Stick Goes Bom, (samägs av kennel Twice as nice och kennel Kaawons) är vi så lycklig att vi fick låna som pappa till våra små. Han är vitprickig, kanonsnygg och både svensk, norsk och finsk champion. Bilderna på mamman och pappan finns sedan tidigare på denna blogg.

Tyvärr har vi inte vår hemsida klar ännu men vi hoppas att vi snart ska få igång den.  Bilder på valparna kommer vi att lägga ut här på Bloggen allt eftersom de växer..

Är ni intresserad av en valp så är ni välkomna att höra av er till oss på telefon 0910-568 21, 070-316 71 73. Vi kommer naturligtvis att behålla några valpar själva men vilka har vi inte bestämt ännu. En sak vet vi - vi söker en helfodervärd till en av våra hanar.........

 

Nya bilder på valpkullen kommer att finnas varje vecka.

 

Nakenhane                                                                                Pufftik

Puffhane                                                                               Nakenhane

Nakentik

 

Mail: [email protected]


Kommentarer
Postat av: Berit

Åh gud så sött...

2009-08-20 @ 19:50:03
Postat av: Anonym

Stort grattis till fin kull!



Kram

S

2009-08-20 @ 19:54:36
URL: http://www.twiceasnice.nu
Postat av: Jenny

Men såå himla söta.. jag dör!!

Grattis.. och Disa så duktig.. Kommer o gluttar snart!



Kram, kram

/Jenny

2009-08-20 @ 23:55:15
URL: http://jenablogg.jandersson.com
Postat av: Marie

Hallå åh grattis till dom fem underbara valpar som har anlänt:) Ett stort grattis till mamma Disa som verkar ha gjort ett bra jobb:)

Kram Marie,Nemo å puffarna

2009-08-21 @ 08:07:07
URL: http://puff.doggyblogg.se
Postat av: Carin

hur söta får man vara!!! grattis!!! skönt att det gick bra för Disa..



kram Carin o Nova

2009-08-21 @ 14:48:32
Postat av: Marianne Brännström

Grattis till dom små underverken kommer gärna och tittar när dom har blitt lite äldre

Kram Marianne och pappisligan

2009-08-23 @ 10:51:05
URL: http://www.midnightfantasy.se
Postat av: Lisbeth

Grattis till en jättefin valpkull. Vilken bra fördelning på både kön och färger! Lyckat till med att hitta perfekta hem till de små godingarna!



Hälsningar från Lisbeth



PS. Vi kommer inte till Luleå i helgen eftersom vi har rasspecial för mexikanerna lite längre söderut, hoppas vi ses i Sunsvall istället!

2009-08-23 @ 14:59:32
URL: http://www.fullibus.se
Postat av: Therese

Oj så sööööööta valpar!!:-)



Kram från Therese & Tyson

2009-08-23 @ 22:37:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0