Wildas nya overall.

Nu har jag äntligen sytt en overall till Wilda också. Helt ok tycker jag även denna gång =-)


Äbbas nya höstoveraller.

Nu har jag sytt 2 overaller till Äbba. Blev väl riktigt OK. Nu sitter jag med en till Wilda också. Man kan ju inte vara orättvis, inte ens med mina små :-D....


Dotter med familj

Min dotter Sofia med sin Robin och lilla söta busiga Penny.




Suris hos Jenny och Peter

Lördagafton var vi bjudna till Jenny och Peter på surströmming. Det var första gången i år för mig, och gissa om jag njöt. Skulle faktiskt kunna äta suris flera gånger i veckan, så gott är det. Väldigt trevlig gäng var vi, så det blev mycke tokerier och skratt. Hoppas att vi får träffas snart igen alla och kanske äta suris, vem vet...



Hundarna var ju naturligtvis också med, men de blev ganska slut och trött av att hela tiden hålla koll vad mattarna och hussarna hela tiden sysslar med.



Och här kommer någon bild på min gubbe som jag tycker väldigt mycke om...


Rock by Sweden

Jag gillar verkligen smyckeserien som Laila Bagge har på sig. Döskallar kan väl tyckas vara för yngre och rockigare ungdomar, men jag skulle faktiskt kunna tänka mig vissa av dessa själv fast jag är 50+.


Utflykt i Vallen

Härliga Lördagsafton. Idag var vi till syrran i Vallen och hälsade på. Annica föreslog att vi skulle gå med alla hundarna till ängen en bit bort och släppa dom lös.  Oooh va de hade kul ute i gräset, inga bilar och inga andra störande moment.



Just före vi skulle äta fick vi också besök till Vallen av Sofia och lilla Penny. Hon var så fin i sin nya klänning som hon hade fått av mej ( momme ) att man bara var tvungen att ta sisådär en 20 bilder.


Promenad i Gumboda hed.

I helgen har det varit en jättetrevlig helg för oss alla. Vi drog iväg med husvagn till Gumboda och kampade på havscampingen. Tur med vädret fram till Söndagmorgon då regnet bara öste ner fram till 12 tiden. Men på Lördag var vi ute och luftade både oss och hundarna i skogen runt Gumboda hed. Jätte, jättetrevlig helg med min bästa vän Ulla-Britt, våran kompis Elisabeth från Umeå och våra gubbar.



Pennyhelg

I helgen har jag tagit hand om min söta dotterdotter Penny. Från det hon kom på Lördag till hon åkte på Söndag har det varit fullt ös. Tur att min systerdotter Linda kom och hälsade på , för hon hade verkligen kul med henne på Lördagkväll. Det tog inte många sekunder för henne att somna den kvällen efter allt stoj och skratt.



På Söndagförmiddagen satt vi ute på altanen och väntade in Sofia som skulle hämta lillälsklingen min. Även där så var det skoj och bus. Men jag tror faktiskt att hon haft en rolig helg :-D



Gissa om det blev kramkalas då mamma och pappa kom och hämtade den lilla solstrålen. Borta bra hos mormor men hemma bäst. Inget konstigt med det!!!


RSS 2.0