Mina hundar

Vilken härlig dag för en gångs skull. Hundarna har verkligen njutit, sprungit, busat och solat i detta fina väder. Hoppas att det håller i sig ett tag nu, alla blir så glada och snälla av det....


Innoffare Boliden!

Idag har det varit en inoffare i Boliden. Massor med hundar och många raser. Jag ställde min lilla Smilla, som fick bra kritik med borde ha lite mera självförtroende. Men hon gick bra, men med svansen nere. Hon stod bra på bordet, men frös som attan då det blåste halvt storm. Tycker att Bolidens hundklubb ordnade en bra utställning som vanligt, så grattis till lyckad utställning. Här kommer bilder på många hundar och människor.




Här kommer bilder som går att få större genom att trycka på bilden.






Inoffare Piteå

Idag har vi varit till Piteå på en inoffare. Vi var i Öjebyn och Naturbruksgymnasiet, en öppen och svinkall lokal. Vi frös genom märg och ben, och med nakenhundar så är det inte riktigt så kul. Men Smilla och Älsa skötte sig riktig bra trots kylan, så vi var riktigt nöjda bara därför. För våran del så är det träning som gäller, då de är valpar som behöver träffa andra hundar och känna på miljön på en utställning. Här kommer lite smått och gott på kort som är tagna idag.
















På de små korten klicka för större bild.

Dålig sömn

Jaha, nu sitter man här halv 2 på natten och kan absolut inte sova fast jag intagit en sömntablett. Mycket irriterande då man ska upp i ottan och göra sig klar för en inoffare i Piteå. Men ska strax lägga mig igen och göra ett nytt försök. Här kommer några bilder på Smilla i sin nya overall. Kram på er alla.



RSS 2.0