Loui har flyttat

Nu har jag ( lilla Loui ) flytta till min nya familj i Tornedalen. Dom har en kennel som heter Sockervadd och föder upp Bichon Frice. Så de kommer att bli mina nya kompisar. Hoppas att dom tycker om lillia jag, för det kan vara ganska skrämmande första dagen i ett nytt hem. Men matte och husse verkar vara jättesnälla, så det går nog bra ska ni se. Puss och kram

Busigt i vallen

Idag har vi varit i Vallen till mattes syster. Och vad det är kul att få vara utan kläder i solen och busa med de andra hundarna. Dessutom fick vi smaka av den goda grillade maten. Vi fick ju naturligtvis inte så mycket men ooo... va gott.
I morgon ska Lea och Wilda åka till mattes mamma och vara där, för matta jobbar hela dagen. Det blir nog jättekul det med. Sen ska Äbba och Kikki åka till dagmatten Ann-Britt så dom inte behöver vara hemma ensamma dom heller. Kram allihopa....

Kikki

Detta tar mig verkligen emot, men jag har efter mycket övervägande och vånda beslutat mig för att sälja min ena nakentik. Jag måste tänka på hennes bästa och inte på vad bara jag vill. Men lilla Kikki mår inte riktigt bra bland alla andra hundar. Har lämnat bort henne ett par dagar och då hon kommer hem har hon varit jättelugn ett par 2-3 dagar, men sen så syns det tydligt att hon inte mår så bra igen. Så nu har jag bestämt att hon måste få komma till en familj eller person där hon får vara ensamhund och där hon får vara i centrum. Hon är värdens goaste och gulligaste knähund. Hon bara älskar att få ligga i knäna och mysa. Jag ska sälja henne på "halvfoder" , så om någon är intresserad så Maila:puffmamma57@yahoo.se.Men jag kommer att vara jättenoga med vem hon kommer till och inte så långt från Skellefteå. Här är några fina bilder på lilla Kikki.


Love me

Nu är det bara jag och min syrra kvar hemma. Wilda ska vara kvar här,men jag vill gärna komma till ett bra hem. Om ni är intresserade av att köpa mig så kan ni väl MAILA matte på  : puffmamma57@yahoo.se eller RINGA  070-6630655. Jag är väldigt kelig och gossig. Jag är en otroligt  gullig och rar kille som gillar allt och alla. Ni får gärna komma och träffa mig om ni vill så får ni se. Kram på er allihopa.

Hallå igen

Nu har matte tagit bort tejpen på våra öron. Visst blev vi fina?...

Tyson  (såld.)                                                         Nakenhane ( till salu )


Wilda (stannar i kenneln )                                        Smilla  (Såld )


Intresserad av en nakenhane Maila : puffmamma57@yahoo.se eller ring 070-6630655

Hundar, älskade hundar

Jo, visst är man en tok, men jag älskar mina hundar.Och inte bara mina utan de flesta.  Det blir därför också nästan bara hundbilder på denna blogg. Och här kommer lite till naturligtvis, vad annars .......=))


Påsk

Nu har vi varit på Luleå camping över påsken. OOOhh gissa om det har varit avkopplande och skönt. Det har väl inte varit jättebra väder, men vad gör väl det då det inte snöar. Hundarna har fått springa och leka ute flera timmar i skogen, och vi har fått oss fina promenader. Vi har ätit gott hela helgen. Ulla-Britt är en riktig mattant. Tror att hon tog hela ICA butiken men sig hit upp, så svälta har vi inte behövt . Men mmmmmm så gott allt var. Tyvärr så var det lite för kallt för att puppisarna skulle få vara ute, men det har inte gått någon nöd på dom heller. Så sammantaget så har vi haft en underbart skön helg.

7 Veckor

I morgon den 10 april är vi 7 veckor. Vi har blivit väldigt duktiga tycker matte, då vi  för det meste går på papper då vi kissar. Men visst kan små olyckor hända =))  Och i morgon ska vi alla ut på äventyr till Luleå, där vi ska bo i en stuga hela helgen. Skulle tro att våra magar kommer att kännas lite konstig efter den turen, men övning ger färdighet. Ha en Glad Påsk allihopa. Kram från oss.

Smilla ( såld )


Tyson ( såld )


Wilda ( stannar i kenneln )


Nakenhane ( till salu )Intresserad av nakenhanen?                           Maila: puffmamma57@yahoo.se
                                                                                Ring: 070-6630655

Tejpade öron

Nu har vi fått tejp på öronen igen. Ursch vad det kliar och är jobbigt. Tur att det inte ska sitta på så länge och öronen blir ju väldigt fina efteråt. I morgon så ska vi badas och rakas så vi blir ännu finare =))

Tyson ( såld )                                                        Nakenhane ( till salu )


Wilda ( stannar i kenneln )                                       Smilla ( såld )


Nakenhane till salu. Intresserad ? Maila: puffmamma57@yahoo.seHundrekord

Idag har det nog varit hundrekord på våran träff. Fick det till 24 hundar och jag har säkert missat någon. Inte lätt att räkna då alla springer omkring hela tiden. Men OJ vad alla tycker att det är trevligt. Vi ska nu ha uppehåll över påsk,  men sen ska vi träffas två gånger till innan vi tackar för den här säsongen. Vi får sen se hur det blir till hösten.


RSS 2.0