Juldagen

En nya härlig dag med massor av skoj med mina barn och barnbarn. Även min mamma och äldre syster med familj från Göteborg var här vilket var extra kul. Barnen fick ett berg av julklappar, mest kläder. Penny älskar att få kläder, medan Ziggy öppnade och släppte så fort det inte var en leksak. Men julen är så mysig då man får ha släkt och vänner runt sig. Här kommer lite fina kort från våran mysiga dag!
 
 
 
 
 

Julen-12

Nu är denna julafton över, och det gick som vanligt fort. Vi har varit hos min mamma denna jul, som så många år tidigare. Syrrans barnbarn Vanessa hade nog jättekul denna jul då hon nu som 2-åring fick träffa tomten ( min äldre syster Jeanette ) och fick många paket. Det är trots allt barnens jul, precis som det ska vara. Jag längtar även till i morgon då vi ska ha lilla julafton här hos mig, då mina barn och barnbarn kommer
 
 
 
 
 

Barnvakt

 
Har haft 2 underbara busungar på nattligt besök i helgen. Men nu dröjer det minst 16 dagar till nästa besök då hela familjen åkt till Aruba. Längtar redan efter dom. Dessutom har man sonen i Thailand sen 2 veckor. Men dom är hemma innan jul och tur är väl det.

 
 


RSS 2.0