Lekis

Idag har vi verkligen busat hela dagen. Vi har också kommit på att det är jättekul att bita sönder allt papper som ligger på golvet. Då blir ju matte inte jätteglad precis, men va då....... Sen har vi fått tejp på öronen också. Det kliar lite grann, men det är jättebra då man ska bita tag i syskonens öron. Kolla här får ni se.


Intresserad av valp ?  MAILA:  puffmamma57@yahoo.se

Hallå igen

Nu har matte fixat till oss lite grann. Blev vi snygga? Kram

Puffhanen Tyson ( såld )


Nakenhane ( till salu)Nakentiken Wilda  ( stannar i kenneln )Nakentik ( såld )Intresserad av valp Maila: puffmamma57@yahoo.se

Busigt värre

Nu har vi blivit 5 veckor och börjat att springa och busa. Våran mamma tycker att vi är ganska jobbiga ibland, då vi hela tiden springer under hennes mage för att kanske få i oss en liten slurk. Men vi växer så det knakar och matte tycker att vi är underbara. Titta här nedan så får ni se.Nybadade

Det är inte bara de små som måste bli badade. Och  visst blir också vi snygga?


Kikki


Äbba


Lea

Valpar 4 veckor

Nu är vi 4 veckor. Vi har idag blivit badade och det var väl inte så jättemysigt, men rena och fina blev vi. Ni kan ju kolla in här nedan så får ni se.

Puffhane ( såld )

Nakenhane ( till salu )

Nakentik ( stannar i kenneln )

Nakentik ( Till salu )


Intresserad av valp så maila:   (puffmamma57@yahoo.se)

Valplådan

Visst är vi söta va!!!  Väldigt svårt att motstå oss enligt matte. Några av oss vill komma till ett bra hem då vi är 8 veckor.Det är vi vecka 17.      MAILA:   puffmamma57@yahoo.se  ,om ni vill komma och träffa oss.
Valpar 3 v.

Nu har valparna blivit 3 veckor. De har nu börjat att röra på sig mera och har även tagit sig ur valplådan ibland. Så nu måste jag ha någon större yta för dessa söta små att vara på. De har som smått börjat att busa med varandra, även om det är små försök. Men himla så charmiga de är.

puffhane                                                               nakenhane


nakentik ( stannar i kenneln )                                 nakentik

Visst har man det skönt??

Titta så mysigt och skönt vi har det i valplådan.

Lördag igen

Nu har vi haft en av dessa trevliga Lördagsträffar igen, med många små valpar och också barn som sprungit runt och haft riktigt kul. Vi är alla överens om att det måste bli en fortsättning , så om hallen är ledig så blir det nog 4 Lördagar i April också. Det har varit en massa ståhej och det är så himla kul att se de hundar som är halvrädda sakta men säkert krypa fram ur sitt skal och börja springa runt även dom. Så här skulle alla hundar få ha det.


                                                                                                                                                                                                                      

Hundträff igen

Idag Lördag har vi som några lördagar tidigare haft träff i en lokal i Skellefteå. Hundarna bara älskar det. De vet precis var man är på väg då man närmar sig lokalen. Väl inne är det ett väldigt skällande och busande och även lite allvar då vi ska träna lite ringträning inför sommarens utställningar. Men gissa om det är nyttigt för alla hundar. Nästa lördag är det sista gången, men vi funderar på att fortsätta med dessa hundträffar utomhus då det blir lite varmare.


Valpar 2 veckor

Nu har valparna blivit 2 veckor och de har börjat att få upp ögonen.  Nu börjar man att längta till de är lite, lite större så att man får leka och stoja med dom. De är såna goa små valpar allihopa och rulltiga är de också. De går upp i vikt väldigt mycket på en vecka dessa små. De har också börjat att gå lite ostadigt på benen nu, kryper inte lika mycket som de gjorde tidigare. Vi får se vad som händer till nästa helg....

puffhane                                                                nakenhane

nakentik   (stannar i kenneln  )                                                          nakentikVid intesse av valp maila : puffmamma57@yahoo.se

Ny träff

Nu har det varit ny hundträff igen. Och alltid lika trevligt. Det är väldigt kul att det kommer så många olika hundraser till träffarna. På så sätt börjar ju hundarna att vänja sig lite mera vid stora och små raser. Sen har vi haft lite ringträning så klart. Vilket även det är mycket bra då säsongens utställningar snart börjar.
Är ni intresserade av innofficiella utställningar så kommer en länk här:
  
http://www.rytterling.se/hundutstallningar.htmlRSS 2.0