Valpar till salu

Dessa två underbara valpar är till salu. Intresserad? Ring 070-3167371 Ulla-Britt eller 070-6630655 Anette. Går också bra att maila: puffmamma57@yahoo.se


Annandag Jul

Ännu en middag borta. Nu hos min syster i Vallen, men det är alltid trevligt. Micke hade gjort jättegott kött, riktigt ,riktigt gott så man blev väldigt mätt och belåten. Min dotter m.familj var också med och då faller det sig ju naturligt att mitt barnbarn Penny får en stor del av uppmärksamheten så klart. Även storasyster Jeanette och min mor var med, så det blev en hel del folk och naturligtvis en hel del hundar. Men nu är julhelgen snart över och överlämnar till Nyårshelgen vilket gör att man får en ny ledig långhelg. Sköööönt.


Juldagen

Jaha, nu är juldagen så gott som över och fort går det. Som jag skrev i förra inlägget så har vi varit hos min dotter m. familj vilket var jättemysigt. Har som sig ( inte) bör köpt alldeles för mycket julklappar till mitt barnbarn Penny, men det är inte så lätt att låta bli heller. Min kamera är full av kort på hennes ivriga julklappsöppnande fast hon bara är 1 1/2 år. Så här delar jag med mig av lite kort från juldagen 2009. Kram och Hej.


Julafton

Ja nu har julafton nästan passerat och man får lugna ner sig en aning. God julmat, lekar, gott fika och en massa stoj. Dessutom 7 hundar som ska aktiveras och rastas utimellan. Men det är alltid trevligt att träffas och ha lite roligt ihop. Tyvärr så smäller det bara till så är allt över. Men i morgon kommer ett nytt julfirande, för då vi ska till min dotter och fira en andra julafton tillsammans med lilla barnbarnet Penny som nu blivit drygt 1 1/2 år. Det ser jag verkligen fram emot. God Jul allihopa och fortsatt trevlig helg.


EDDIE

Här kommer två nytagna kort på Eddie. Även han i dagsläget är både obadad och orakad, så kan man bara säga att han är helt underbart söt. Både till sätt och utseende. Är ni intresserad av honom så maila eller ring.
( puffmamma57@yahoo.se ) mobil till Ulla-Britt  070-3167173  Anette 070-6630655Valpar till Salu

Nu har valparna blivit så stora att det är dax att flytta hemifrån. Hur charmiga de än må vara så är det mycket med 5 hundar hemma. Puffhanen är en underbar knähund som älskar att mysa och kela. Inte skäller han mycket heller, utan han är så himla nöjd med tillvaron. Nakenhanen är det lite mera fart i och kommer att bli en superfin utställningshund om intresse finns. Vi tycker att han har det mesta en snygg nakenhane ska ha, men det är i våra ögon. Han är som puffhanen väldigt förtjust i människor och kommer även han att bli en mycket bra familjehund till rätt hem. Maila  eller ring om intresse finns.
Ha en trevlig jul och ett gott nytt år allihopa.  / Anette och Ulla-Britt


RSS 2.0