Skön Söndag

I Söndags var vi till Vallen och till deras fotbollsplan för att få lite stora ytor för hundarna att springa på. +2 grader var det i Vallen och vi hade som vanligt lite för tunna kläder på oss. Fast Ull-Britt var gullig och tog med sig kaffe så vi fick i oss lite varm och gott. Men hundarna höll sig varma...kanske inte riktigt alla. De små valparna tyckte nog att det var lite kallt efter ett tag, så de fick krypa in i buren i bilen. Men det var skönt att komma ut.


Festligt värre

Lördag kväll=Heltrevlig kväll.  Boliden hade personalfest på parken med respektive, och så himla trevligt, och vilka artister ooooh. Dessutom otroligt god mat  ( Förrätt: Skagentoast m. sikrom.  Huvudrätt: Fläskfile m. soltorkade tomater och västerbottenostsås samt potatisgratäng. Dessert: Kaffe och chokladbit) Eller hur?? Komfrencier för kvällen var Fredrik Willstrand som dessutom sjöng väldigt bra. Här kommer lite bilder, om än en aning dåliga, för det var rök runt scenen.

Fredrik Willstrand och Tessan Löf


Anette Hermann m.m en otroligt duktig sångerska.


Svante Drake, "hur otrolig får man vara" som med bara munnen gör en hel orkester. Och sedan det alla väntade på "ALCAZAR" Skitbra..............Och sedan lite mingelbilder på några av alla trevliga människor som var där och bjöd på sig själva.
Årets sista hundträff

Nu har vi haft sista hundträffen för i år. Hundarna var otroligt tysta och lugna, precis som om de kände det på sig. Men som alltid så är det trevligt, fast det kan kännas lite tungt innan man kommer sig dit ibland. För min del blir det att åka direkt från jobbet, hem och hämta hundarna och tillbaka. Hoppas att vi till nästa år får en bättre tid, tex Söndag afton så att man inte behöver stressa dit, utan att ha hunnit äta middag. Men det är ju för hundarnas skull vi åker dit i första hand, att vi har trevligt är bara bonus. Så nu ser vi fram emot nästa år. Vi ses alla.


Hundträff med valpar

Tisdag= hundträff. Joho så har det varit några veckor nu. Men min kamera har varit paj så nu känns det roligt att skriva på bloggen igen. På den här träffen hade vi med alla våra 10 veckors valpar, 4 stycken vill säga. Och vilka tuffingar de var. Lite försiktiga , men inte alls rädda vilket bådar gott. Sen var ju lilla Gizmo också där. En snygging på 14 veckor som lekte och busade för fulla muggar. Men som vanligt så var det många hundar, och några andra raser också. Här kommer lite bilder.


RSS 2.0