Hallå

Nu har jag haft borta min kamera i 3 veckor och börjar verkligen bli less på denna väntan. Blixten slutade att fungera så jag hade inget val annat än att lämna den till lagning. Jag tycker att det är mycket roligare att skriva på bloggen då det finns lite bilder att lägga in också. Men till veckan så lät det som att den var klar, så då blir det att skriva lite mer om våra nya designkläder till hundarna och våra hundar. Och natuligtvis mycket annat också. Så jag hoppas att ni tittar in igen, för jag har definitivt inte slutat skriva. Vi syns innom kort. Ha en fortsatt trevlig helg.

Hundträff

Ikväll har vi haft våran 4:de träff, och vad säger man " alltid lika trevligt " såklart. Och som det varit de senaste gångerna så är det mest kineser. Men några pappisar och en jack russel var där också. SKITKUL.
Här kommer lite bilder.

Tyvärr blev bilderna ovanligt dåliga denna gång, men får duga.

Utställning Sundsvall

I helgen har vi varit på Mittnordenutställningen i Sundsvall. Väldigt mycket folk och hundar som trängdes. Men det är så himla kul med dessa utställningar. Trevliga människor och mycket att titta på. Vi hann väl inte med att ta så mycket kort, och de vi tog blev väldigt dåliga. Men här kommer lite bilder ändå.

RSS 2.0