Liten tjej till salu!

Nu har vi en jättesöt liten pufftik till salu efter fina föräldrar. Både mamman och pappan är ögonlysta ua, och PLL testade fria, vilket innebär att även valparna är fria. Hon har ett lugnt och fint psyke och kelar gärna i knäet om hon får. Hon är en riktigt mjuk och go tjej. Om ni vill veta mera så kan ni ringa på min mobil 070-6630655.Party, party.

Ikväll har vi haft riktigt kul. Clemensgänget på OKQ8 har firat Isak som fyllt 30 år, med att gå på hallowenfest i Folkets hus. Mycket god mat och bra stämning, dessutom kul att se de som hade klätt ut sig, om än bara lite. Detta har ni gjort bra och vi kommer gärna nästa år.Nya valpen!

Nu är lilla Smilla 6 veckor och jättesöt men busig till max. Om två veckor flyttar lilla fröet hem till mig, och det ska bli så mysigt. Så det blir kanske att börja sy till henne också, fast inte mycke då hon kommer att växa ur dem ganska fort skulle jag tro.Riktigt blåsigt!!

Har varit och storshoppat i veckan, bl.a en jättesnygg jacka som syrran hittat på Ullared åt mig. Har också varit ute vid havet, där man nästan blivit bortblåst av en mycket stark vind. Dessutom också hunnit med att bli väldigt förkyld med hosta på nätterna, och den snuvan kan jag tacka min sambo för som drog hem den från Tyskland och Oktoberfesten. Men det går nog över strax hoppas jag........
Nu ska jag strax lägga mig så att jag får sova någon timme innan hostan sätter fart igen. Sov gott alla!!
Puppisar

Våra små valpar har nu blivit 3 veckor och blir bara sötare och sötare. De har börjat tulta runt på småbenen som knappt orkar bära deras tjocka lilla mage. Men det syns att de börjar att ha lite mera det....och har börjat att småbita varandra på nosen och "prata", hmmm....lite väl högjutt. Men oj vad det ska bli kul då de är 2 veckor äldre och har lite mera bus i sig.RSS 2.0