Underbara dag

Idag har det  varit en superfin dag och vi har haft mina bästa vänner på fika på altanen. Jag tror faktiskt att man blivit lite röd av solen också. Hoppas att det kommer massor av så har fina dagar och helgdagar framöver.


Magsjuka

Nu har jag kört hem mitt lilla barnbarn. Halv 3 i natt väcktes jag av att hon kräktes över hela  sängen och hela henne. Så det blev till att skura det. Sen igår, så ramlade jag över foten så att den blev blå och svullen. Så ikväll blir det ingen hundkurs för mig inte, buu. Men det har gått bar att ha denna lilla solstrålen i alla fall. Fast hon har magsjuka så skiner hon ändå som en liten sol. Längtar redan till nästa gång.


Liten sötnos

Ikväll har jag haft lilla Penny hos mig. Det är så himla mysigt att få rå om henne då och då. Bortskämd blir hon ju, men vilken mormor skämmer inte bort sina barnbarn???


Underbara Söndag

Idag har vi varit till Mia i Boliden och gått efter skoterspåren. Oooohh vilken härlig ,solig och skön dag. Hundarna sprang och lekte och vi fick sitta ute och fika. Jaa, vad kan man just för tillfället mer begära???


Snögångar

I dag har Åkes pojkar varit här. De fick hjälpa Åke att skotta altanen och då blev det snögångar som hundarna tyckte var ganska så kul. De sprang ut och in i dessa. Kolla............


Sofia 25 år

Idag Långfredag har jag har också hunnit med att gratta min dotter Sofia på sin 25 års dag. Hon hade bakat en jättegod tårta och goda kakor. Men största uppmärksamheten fick ändå Penny som vanligt. Konstigt !!!!!!!


Inoffare i Piteå

Idag Långfredag så har vi varit till Piteå på utställning. Kan behövas lite träning för hundarna inför vårens och sommarens alla prövningar. Och jag måste säga att de flesta skötte sig väldigt bra. Äbba blev BIM, Wille kom 2 bland hanarna, Dollar blev bästa tikvalp, Gossip kom tvåa i valpklass och Loke fick en hedrande 4 plats. Det var trots allt första utställningen för alla utom för Äbba, så ett stort + för alla. Här kommer lite bilder.


RSS 2.0