Björkäng

I går Tisdag så åkte vi till syrrans stuga för att bara koppla av och ha det mysigt. Faktiskt ganska härlig kväll även om det dök upp lite orosmoln. Grillad kycklin stod på menyn, riktigt gott. Helen och Natalie kom också på besök den kvällen och hade med sig sin nya lilla familjemedlem Elton. Supergullig liten Griffonvalp som är så himla gossig att jag gärna skulle ta honom hem.

Åke                                                                  Jeanette (syrran)Midsommarbröllop

Vilket underbart midsommarbröllop vi varit på i Vadstena. Åkes syster Gunilla har gift sig med sin Lars Lingius, och ska nästan i samma veva flytta till Jerusalem för ett par år. Så det var jättekul att hinna träffa dom då de bor i Stockholm och det inte bara är att gå en promenad förbi. Vi bodde på Birgittasystrarnas gästhem, ett kloster där nunnorna var de som stod för frukosten och gästfriheten. Mycket vackert och mycket mysigt, ja hela Vadstena var en vacker plats med gamla och mysiga hus, kullerstensgator och små gränder.

Gunilla & Lars


Arne  (Åkes bror)                                           Arnes dotter Johanna och Arnes mor Elsy


Gunillas son Benjamin                                        och dotter JosefinaHär kommer lite blandade bilder från brölloppet. Vill du ha de större så dubbelklicka på bilden.


RSS 2.0