Valparna 6 veckor

Tyvärr så blev vi tvugna att hoppa över bilder på valparna vid 5 veckors ålder. Både jag och Anette blev sjuka, men nu är vi tillbaka.

Vi kan meddela att vi nu troligtvis har bestämt oss för att behålla nakentiken här i kenneln samt sätta ut den vita nakenhanen på foder. Finns intresse av någon av de andra valparna så hör av er på telefonnummer 070-316 71 73 eller 070-6630655.

Vi kan berätta följande´om de valpar vi har till salu.

Vit puffhane - mycket gosig och glad liten kille, gillar att mysa och vill gärna vara med. Den vita puffhanen som Bea har döpt till Cosmos är barnens favorit och alla som hälsar på blir förtjust i honom.

Mörk nakenhane - livfull och oerhört vacker, försöker hitta vägar att ta sig ur valphagen hela tiden. En företagsam herre.

Pufftik - Liten och nätt, ganska lugn och med ett oerhört sött ansikte. Gillar som de andra att mysa och har vacker päls. Vi älskar detta ljuvliga väsen allihop.

Här kommer bilderna

Nakentik


Nakenhane


Puffhane


Nakenhane


PufftikHundträff

Och vad kul att man är lite kryare så man får fara på dessa trevliga hundträffar. Idag var vi inte så många som vi brukar, så jag undrar om det är fler än vi som åkt på denna rackarna influensa. Hoppas inte...... Idag kunde man verkligen tro att hela Chineseklubben var på träffen, men som tur var så kom det några andra också. Här kommer lite bilder från kvällens träff.


Valpbilder.

Det är nog några som väntar på nya valpbilder idag, men tyvärr så ligger både jag och Ull-Britt i förkylning och en grym huvudvärk. Men den som väntar på något gott...........................
Första gången ute

Första gången de små är ute och känner på gräset. Lite spännande var det allt, för de skuttade gärna mellan benen på oss för att få lite skydd mot allt konstigt.


Bus i valplådan

Här kommer lite busiga bilder på valparna i valplådan under mamma Dizas uppsikt.
20 September

Idag har vi varit i stugan och försökt att ställa allt i ordning inför den kalla perioden. Jag tog med mig alla hundarna också så de fick rusa av sig lite, vilket jag tror att de tyckte väldigt mycket om. Lite bilder kommer här.


Valpar 4 veckor


Tiden går och nu har valparna blivit 4 veckor. Aktiviteten i valplådan accelererar med en våldsam fart. Det är stor skillnad från förra veckan. Alla valpar har börjat utforska världen och de kutar runt och har till vår stor förtjusning börjat leka med varandra. Det är en fröjd att bara sitta och titta på dessa busfrön. Mamma Diza tycker nog att de börjar vara lite jobbiga, hon rymmer ofta från valplådan och är inte lika vaktig längre. Sova med dem på natten vill hon inte heller, nej nu ska hon sova hos matte.

Här kommer 4-veckors-bilderna

Intresserad av valp maila

holmquist57@yahoo.se eller  puffmamma57@yahoo.se


Nakentik


Pufftik


Nakenhane


Nakenhane


PuffhaneHundträff

Nu har vi kommit igång med våra hundträffar igen och det var en bra uppslutning. Idag var det 13 stycken där med sina hundar och vi blir ytterligare 5 stycken till nästa gång. Räkna då alla hundar, då vissa av oss har 3 eller 4 stycken. Kan väl gissa till ca: 25-30 hundar lågt räknat. Men kul är det och hundarna trivs till max. De är supertrötta då de kommer hem och mattarna också. Här kommer lite bilder från kvällen.


Små skor

På Lördag var mitt barnbarn Penny till mig och hälsade på. Hade lovat henne ett par nya skor som hon glatt provade, och hoppa i fotöljen med skorna på gick också jättebra. Men är man bara liten och söt så går allt bra   


Valparna 3 veckor

Idag fyller Dizas valpar 3 veckor och aktiviteten  i valphagen har ökat. Alla valpar försöker gå på sina ostadiga ben och snart räcker valplådan inte till. Ljudnivån är betydligt högre än förra veckan. Alla valparna har i kväll varit till barberaren och de flesta skötte sig bra. Klart att alla tyckte att det var läskigt och protesterade lite grann men vi fick oss ett gott skratt då vår nakentik morrade när hon blev rakad. Det lät nästan som en kurrande katt. Fina blev dom, tycker i alla fall vi men ni får avgöra själv för här kommer bilder av "världens goaste valpar".

Ulla-Britt och Anette

Intresserad av en valp

Maila ditt telefonnummer till holmquist57@yahoo.se eller puffmamma57@yahoo.se så ringer vi upp.

Nakenhane 


Pufftik


Nakenhane


Nakentik


Puffhane
            


Stugsista

I helgen har vi haft en liten stugsista hos oss med syrran och Micke. Helt ok väder om än lite blåsigt. Men i morgon börjar blåveckan igen, så nu ser vi fram emot nästa helg.


Valparna 2 veckor

Valparna har idag blivit 2 veckor och den sista veckan har varit full av"under". Alla valparna har öppnat sina ögon, har blivit tjocka och "gooa" och till och med försökt resa sig på sina darriga ben. Från valplådan hörs ett  ständigt pipande och  gnyende när de inte sover och mamma Diza inte befinner sig på plats. Vad som kommer att hända under den närmaste veckan får ni veta nästa vecka...........

Intresserad av en valp maila ditt telefonummer så ringe vi upp

Mailadresser: holmquist57@yahoo.se  puffmamma57@yahoo.se

Och så till veckans bilder

 
Brun nakenhane


Vit puffhane


Pufftik


Nakenhane


NakentikRSS 2.0