Penny så klart

Nu har Penny varit här både Lördag och Söndag det lilla charmtrollet. Och visst har det blivit både godis och glass.
Sofia och Daniel har också varit här. Daniel hela helgen då han bor i Luleå annars och Sofia idag Söndag då det är morsdag. Jag tycker det är så enormt kul att ha dom här och ser verkligen fram emot nästa gång.

LÖRDAG medan mamma spelade fotboll.


SÖNDAG på morsdag

Penny 2 år

Idag har mitt barnbarn Penny fyllt 2 år. Gissa om hon öppnat många paket?? JOJO, det var kläder , kickboard, gungställning, böcker , filmer och mycket mera. Hon sken som en liten sol fast att det syntes att hon var jättetrött. Men hon är bedårande den lilla tjejen, men är man mormor så det är klart............


Piteåutställning

I helgen har vi varit till Piteå på hundutställning. Kunde inte vara mycket bättre väder än detta då vi haft husvagnen sedan i fredags stående på området. Visst har det kommit en åskskur, men det var under natten mot Lördag. Resultatmässigt så är vi också rätt nöjda. Våran helfoderkille Wille blev BIR-valp med HP med föraren och matte Mia. Äbba och Lea fick ettor och även våran lilla tikvalp Dollar. Så visst är vi nöjda även om man någon gång skulle önska sig en högre placering än detta. Men skam den som ger sig.........


___________________________________________________________________________________________

Sedan har vi BIR-valpen Wille och Mia.


______________________________________________________________________________________________

Sedan så hade vi ju också lite trevligt på kvällen med goa vänner.


Kurs i Luleå

Idag har vi varit på en mycket trevlig kurs med Gunnar Norlin, domare sedan många år i hundringen. Måste säga att den var mycket givande och faktiskt jobbig. Hundarna var riktigt slut då vi åkte hem och även vi. Men jag är glad att vi åkte och jag går gärna på en kurs till, för man behöver nog friska upp minnet ibland.


Inoffare i Bureå

Idag har vi varit till Bureå på inofficiell utställnng. Det var soligt och skönt ibland och blåsigt och kallt utimellan. Men vi hade tältet med oss så det var jätteskönt och vindstilla för oss. Vi är riktigt nöjd med dagen då Wille blev 1:a i sin klass med HP och Dollar fick mycket bra kritik av domaren. Det var riktigt mycket folk på idrottsplatsen och bra arrangerat. Bra gjort Bureå hundklubb. Nu väntar Piteås officiella utställning nästa helg, och då hoppas jag att det går lika bra om inte bättre.


Soliga Lördag

Vilken härlig lördag vi har haft. På förmiddagen har mitt barnbarn Penny varit hos mej medan Sofia varit på klädebytardagen. Då blev det både sandlådan, gungan, kakor och glass. Sedan har jag hunnit varit hos Ulla-Britt och gått en promenad med hundarna.Efter det så har vi njutit på altanen både vi vuxna och hundarna.Lea har varit på ett riktigt bushumör istället och terroriserat oss alla.Så nu hoppas vi på en lika fin dag i morgon då vi ska på en inoffare i Bureå och ställa våra valpar. Ha en fortsatt trevlig helg alla.

Söndag i stugan

Idag Söndag chansade vi och åkte till stugan för att se om det gick att  vara där. Vi blev faktiskt överaskade då även vägen ner till stugan var körbar. Så vi stannade där ca 1 timme så att hundarna fick springa av sig lite. Vädret var väl si så där. Sol, blåst, regn, sol....... Men vi fick i alla fall en stund ute.


RSS 2.0