Design Stormcrest

Stormcrest kennel har även  Stormcrest design tillsammans. Vi designar och syr hundkläder.  Vi syr bland annat vinteroveraller, koftor, täcken, t-shirts, jogging och wct-overaller. Vi syr till både stora och små hundraser.
Vi fordrar de flesta av våra overaller för hundens välbefinnande och för att undvika att kläderna skaver. Reflexer för ökad säkerhet samt band och märken för dekoration ingår i våra priser. Brodyrer som namn på huva eller krage går också att få..
Vår mest kända design är AIK-OVERALLEN. Tyvärr har andra kopierat vår design så därför har vi nu ett nytt utseende på denna. Bild längre ner på sidan. Är du intresserad av en overall med ditt hockey- eller fotbollslag färger och märke så hör av dig. Finns tyg i rätt färg och märke så fixar vi det.
I dagsläget har vi några uppsydda overaller och tröjor till salu samt exempel på vad vi gör. Se nedan.
Vid intresse hör av dig till UB eller Anette: 070-3167173 eller 070-6630655,

Kläder till salu

Tjock och härlig fleece; 350 kr                                   Den grå är fordrad, så den är mycket varm: 450 kr


                                                               Fordrade regnoveraller
Dessa regnoveraller finns för beställning                   Till salu; passar lite större hund: 600 krDessa tröjor är alla till salu: 150 kr                           Vår nya AIK-Design som vi hoppas vi får behålla.Några exempel på vad vi har sytt och som går att beställa

Mjuk mocca och babycord                                          Tjocka fleecekoftorVinteroveraller i tjockt mjukt täcktyg, fordrad med fleeceMjuka fordrade ulloverallerNågra av våra nöjda kunder.

Sally, nedklippt bearded collie                                    Alva, kines


Clyde, 50 hög och 48 lång kines frös tillsammans med sin broder Tango i Canada. Matte Sharon skriver:
I don´t know how to thank you both enough.. the snowsuits are perfect & I love all of the detail on them. Just amazing...I could never get anything like this here!
 


Crombie från North Dakota. Matte Deb Kisgen skriver: I absolutely love them, they fit perfect.
AIK täcke

Nu är Cesars täcke klart. Tyvärr så har jag tappat bort telefonnummret, så nu hoppas jag matte ser det här och ringer. Dessa täcken går att beställa i de flesta storlekar och kostar 4-600 kronor beroende på hund. Man kan också beställa täcken i andra tyger och färger.
Intresserad??  Maila: puffmamma57@yahoo.se.


Påsklördag

Idag åkte jag till syrran i Vallen mitt på dagen för att få njuta lite av solen. Och visst var det supervarm i dag....bara i linne gick vi ut och gick med hundarna på en prommis. Sedan var det solstolen som gällde ett bra tag och grillning med go korv och alldeles för salt kött, hahha. Men korven gick ned....Här kommer härliga kort på hundarna och husets katter.


Milton                                                                   Wilda


Äbba                                                                   Nelson


Vilma                                                                   Lea


Signe


Och natyrligtvis blev det taget en hel del bilder på sötnosen Vanessa också.

Vanessa och mormor Annica                                 Och med moster Linda


Vanessa i AIK tröja, så klart!!

Påsk

Jaa, nu är påsken här och av snön är det inte mycket kvar. Hundarna har fått vittring av vår och är hur spralliga som helst över att få vara lös och springa på bakgården. Dessutom hade jag besök på Skärtorsdag av lilla Ziggy och Penny, som blev glad över sitt Påskägg. Dessa raringar, Mmmm


Kortspel

Tänk att man är så dålig på att minnas.....Hade kameran med till syrran i Göteborg och inga kort blev tagna förrän sista kvällens Kanastaspel. Fyyy vad jag blir arg på mig själv. Åja, lite bilder från spelbordet kommer här.


Mamma Gerd                                                       Ylva spexar


Syrran på glatt humör                                           Stackarns Åke som bröt ett ben i handen här nere


Lea njuter

Inoffare i Piteå

Idag så har vi varit till Piteå på en inoffare. Mycket hundar men jättelite kineser, och det är jättetrist. ( Ställde Wille) Men väl där hade 2 hoppat av i hans grupp, så då blev han ensam istället. Åja... våra hundar fick träning i alla fall. Inga bilder på kineser blev det heller, men på andra fina hundar. Håll till godo..  :-)


TRYCK PÅ BILDERNA SÅ BLIR DE STÖRRE:

Sofias 26-års dag

Vilket härligt kalas det blev idag då Sofia fyllde år. Jättemycket gofika och jättemånga barn och vuxna.
Lite fina bilder kommer här...

Söta Robin :-)                                                       Sofia och Ziggy


Äbba, Ziggy och Collin ( söta kusiner + Penny )


Jag och barnbarnet Ziggy


Prinsessan Penny                                                  Daniel och Ziggy


Syrran Annica och ZiggyJag tror alla ville hålla i Ziggy en dag som denna, han finns med på nästan varje bild. Men vad gör det....

RSS 2.0