Morsdag

Idag är det alla mammors dag, min med. Syrran och jag var först till våran mor och grattade henne på hennes dag, för att sedan åka hem och ta emot min dotter med familj.
Oj vad jag tycker om alla stunder då de kommer hela familjen för att hälsa på, morsdag eller ej. 
Den som jag saknade idag var Daniel (sonen), men han kommer ju nästa helg, så jag får väl nöja mig med det.

Barnbarnet Ziggy                                                 Skojfrisk mor eller.......


Min lilla raring PennyLite massage kanske....                                       Kärlek3 Generationer

Piteåhelg

I helgen har det varit utställning i Piteå. Jättekul. Vi har haft husvagnsplats sedan fredag kväll tilsammans med min syster och Micke, våra vänner Elisabet och Kurt från Umeå , min bästa vän Ulla-Britt och Kent samt (naturligtvis) min Åke. Visst blev det lite fest på Lördagkväll då herrarna föredrog det framför utställningen, men så fick de sova ut på Söndag också :-/ . Men vi hade tur med vädret, och det får vi vara glada över då kineserna nog föredrar den varma solen i stället för regn och rusk. Sammanfattning = En mycket lyckad helg.

Klicka på bilderna nedan så blir de större.
Och här lite bilder vid våra husvagnar.


Middag för 4

Idag har vi haft middagsbesök igen av Sofia och barnen. Alltid lika roligt att de vill komma till mammsen :-) ( eller momme) som Penny säger. Och naturligtvis går det inte att låta bli att ta en massa kort på de små älskade ungarna.


Barnbesök

Igår hade jag besök av mina små barnbarn och mamma Sofia. Lilla Ziggy tycker att det är så kul att få stå på sina ben, så det blir mycke att hålla i händerna hans. Och Penny avgudar sin lilla bror ( än så länge i alla fall). Det blir väl den vanliga syskonkärleken så småningom :-)
En fin dag

Lördagen var helt fantastiskt, då vi fick se lilla barnbarnet döpas i Ursvikens kyrka. Många släktingar och vänner var på plats för att se lilla gopojken få sina namn " Ziggy, Robin ". Efter dopet bjöds det på gofika så klart och paketöppning, då många givit dopgåvor till lilla Ziggy. En härlig fest....Älskar er // kram

TRYCK PÅ BILDERNA NEDAN SÅ BLIR DE STÖRRE:Mysiga helg

I helgen har jag haft storbesök....av mitt barnbarn Penny, som bott hos mig mellan Lördag och Söndag då mor & far varit och roats sig i Umeå.
Riktigt lååång helg blev det. Man är ju inte riktigt van att vara så på allerten hela tiden och hitta på saker. Men det har varit riktigt roligt och vi har haft fullt ös, så lilla bruden somnade på ett kick då vi la oss.
Och sen måste man ju säga att det är ju kul att hon vill till Momme också :-)

RSS 2.0