Vännäsutställning

Idag har vi varit till Vännäs på utställning och vi hade tur med vädret ?? Joo det var fint, men nästan väl varmt måste jag säga, utan att klaga på värmen. Vi fick lägga kylhanddukar på ryggen på våra hundar så de inte skulle kolavippa i värmen. Men resultaten är jag riktigt nöjd med, både Wille, Dollar & Milton fick Excelent med bra omdömmen.

WilleMiltonDollar
KLICKA PÅ BILDERNA SÅ BLIR DE STÖRRE.


5 Juni

Söndag den 5 juni idag, och middag med min son Daniel & min dotter Sofia m. familj. Vi hade riktigt trevligt...jättefint väder fast det blåste, god mat och mysigt sällskap. Penny åt som en hel karl måste jag säga, och ändå så skulle hon ha efterrätt efteråt. Ziggy var glad nästan hela kvällen, tills han blev trött. Men då vi la ner honom efter att vi vyssat honom till sömns några gånger, så var han klarvaken och skulle inte sova. Men vi hade en trevlig kväll som vi gärna gör om.


Åke & lilla Ziggy                                                    Penny kom cyklande
Mamma Sofia och Ziggy                                         DanielPappa Robin                                                          ZiggyDaniel får en bamsekram av Penny                        Gruppkram

RSS 2.0