Barnbarnen

Här är ett jättegulligt kort av mina två barnbarn, Penny och Ziggy ( tror jag han ska heta). Vackra som en dag. Det hörs nog att jag är en stålt mormor, men .............. det är väl inte så konstigt!!!



Lilla barnbarnet

Den 18 januari blev jag mormor för andra gången till en liten grabb ( 3995g och 52 cm) Lika vacker som sin syster Penny, och kommer att bli ett riktigt charmtroll även han. Gissa om jag är en stolt mormor :-)


Äbbas nya overall

Nu har jag sytt klart Äbbas overall och håller på med Wildas. Man tror inte att det ska ta så lång tid, men minst 9-10 timmar tar det. Men det är bara att kämpa på, för det är trots allt kul :-)


Nyårsfest

Ja, nu har det nya året börjat, och jag hoppas att det för med sig något gott. Tex ett jobb till mig för det skulle minsann inte skada. Igår var vi till Vallen för att skåla in det nya året med Jeanette, mamma, Ylva och Lennart. Värdparet var Micke och syrran Annica samt Linda. Vi åt jättegott vill jag lova, någon kall kyckling och en annorlunda pasta med en örtsås. Supergott, mumms. Sen blev det frågesporter ett tag innan efterrätten som bestod av glass, bär, grädde och maränger. Tack alla för igår och ett bra 2011 önskar jag. // Kram




RSS 2.0