Hundträff nr:3

Nu har vi haft träff nr:3 och det är så himla kul att vara där. Hundarna blir väldigt sociala och kutar, skuttar och har jätteroligt. De är väldigt trötta då vi kommer hem, vilket är ett gott tecken på att de har fått röra på sig. De lite räddare hundarna har verkligen blivit avsevärt tuffare vilket är en del av orsakerna till våra träffar. Nästa gång hoppas jag det kommer lite mera folk och hundar dit då vi får besök. Av vem??? Ja, kom dit och kolla =))


DETTA ÄR LJUGARSOFFAN
Hundträff nr:2

Nu har vi haft en andra hundträff, och jag måste ju skriva varje gång att det är jättekul. Men den här gången åkte jag hem tidigare än vanligt då min arm värkte som tandvärk. Men det går väl över........... Däremot så vill jag bara meddela alla som brukar vara på hundträffen att den är på Söndagar klockan 17.00 på samma ställe som tidigarer, då vi säkert glömt bort att ringa någon. Förlåt oss. Men här kommer i alla fall lite bilder från träffen.


Nu är det dax igen.

Nu har vi börjat våra hundträffar igen, denna gång med lite utställningsträning. Tyvärr så var batteriet på kameran slut så jag fick börja med att ladda det, vilket innebar att jag missade hela träningen. Men jag fick ju med lite bilder efteråt i alla fall. Men nästa gång kör vi i gång på allvar och då hoppas vi på samma fina uppslutning som förra året.


Nyårsafton

Jooo, vad det går undan alla helgdagar. Nu är det lördag och både nyårsafon och nyårsdagen har rullat förbi. Men vi har haft det jättetrevligt dessa dagar i alla fall. Ulla-Britt däremot har fått en ordentlig förkylning och borde ligga till sängs, men som den underbara hundvän hon är, så går hon ändå ut en promenad med alla fyrfotade. Men vi får hoppas att det vänder så hon blir frisk och kry snart. Men här kommer lite bilder från Nyårsaftonen i alla fall. Vi hade jattekul fast värdinnan blev nedbäddad senare på kvällen. Kram allihopa och ha ett bra 2010.


RSS 2.0