Midsommarafton

Ja, nu är det midsommarafton och vi har haft en fantastiskt rolig dag. Först var vi ner till stranden och solade, tyvärr lite blåsigt och kallt när solen gick i moln, men ändå superskönt. Sedan god middag med jordgubbar till efterätt. Vi har sedan spelat kubb mot gubbarna och Oskar där det blev 2-2. Nu väntar vi bara på att gubbarna ska komma tillbaka efter besök hos någon granne som hade midsommarstång, så ska vi spela lite spel. Ha en jättetrevlig midsommar alla....


Härliga sommardag

Idag har vi haft en helskön dag i vårat sommarhus. Våra vänner åkte in till Varberg, men jag och Åke stannade och bara slappade i solen. Vi har faktisk varit en snabbis till Ullared också, alltid något som man glömt...eller!! Lite kubb hann vi också med på kvällen, skitroligt. Men inget gott som inte har något trist med sig. Finns det något så äckligt som fästingar?? Vi fick plocka bort mint 4 st från våra hundar. Burrrr.......fy.......och ursch.
Promenad

Idag har vi varit på Ullared och shoppat loss. Ganska jobbigt faktskt men kul som rackarn. Då vi kom hem så fick hundarna en ordentlig promenad i den fina naturen rund Ramnared där vi har hyrt vårat hus.

Semester

Ja, nu har vi anlänt till vårat semesterhus i Ramnared. Riktigt trevligt hus men kossorna in på knuten och grönt gräs till hundarna att få springa på. Trivs jättebra. I morgon bär det iväg till Ullared och shopping på Ge-kås. Nu blev ni allt lite avundssjuk.......Jönköping dog show day 2

Nu har Söndag passerat och vi har faktiskt haft tur med vädret, jippii. Äbba ställdes idag och fick en etta, Neo och Dollar fick var sin tvåa pga att Neos päls var för tunn ???? och Dollar var en aning för lite ringtränad. Men vi ser stor potensial i våran lilla tik, så hennes tid kommer alldeles säkert :-D  I morgon så blir det städning av den lånade sovplatsen innan vi drar vidare. Hoppas att alla haft en trevlig helg för det har vi haft.


Utställning Jönköping

Idag är första dagen på Jönköpings stora hundutställning. Absolut inte ett väder som var tilltalande för oss. Regn, blåst och mycket lite sol och dessutom inget tält då det inte rymdes i bilen. Men vi klagar i alla fall inte på hundarnas prestation. Lilla Dollar fick en etta och blev 2:a I kk med hederspris och Lea fick en fin liten etta. Elisabets puff Neo fick också en fin liten etta vilket hon var mycket nöjd med. Folk fanns det gott om på utställningsområdet och många utställare så det blev också lite shopping. Nu ser vi fram emot i morgon med förhoppningvis bra resultat.


RSS 2.0