Riktig sommar

I helgen har det varit en riktigt skön sommar. Vi har varit i stugan och bara slappat, och det har alla hundarna också. Ulla och Kent har varit ute och hjälp oss lite men ditt och datt, och det är vi jättetacksamma för. Dessutom fick vi ju trevligt sällskap också. Flera sådana här helger efterlyses, men tyvärr styr vi ju inte över vädret =D Ha en trevlig semester ni som börjat... sjäv jobbar jag 4 veckor till.


Planerad parning

Nedanstående kull planeras till tidig vår  2010, dock är det preliminärt och kan komma att ändras om något oförutsett inträffar.

Keymountains Barry                  &                         Xodix Brave IzabelleTack Lisbeth för att vi får låna  " Å'Boy "

Valpar väntas

Om allt går bra så väntas valpar i slutet av agusti mellan:

Twice as Nice Long Stick Goes Boom              &           Twice as Nice Kinky Valentine

                          

Tack Sanna och Yvonne för att vi fått låna Bobo.

Midsommar

Nu har det varit midsommarhelg. Vädret har väl varit ganska skapligt om än lite kallt. I år som många år tidigare så har syrran, jag och våra respektive varit i våran stuga och firat.Och som vanligt har vi grillat, spelat kort och de som velat har druckit öl. Dock inte jag som alltid låter bli, en riktig torrboll =D men en klok sådan. Även lilla Wilda fick sig en slurp.Dagen efter så fick vi lite mera stugfrämmande av Ulla och Kent. Alltid lika trevligt då vi dessutom fick 7 hundar till på tomten. De njuter verkligen av att få vara där och springa lite fritt och bada om de vill. Det handlar för det mesta om hundarna då vi är i stugan och de är även roliga att fota. Tacksamma modeller vill säga.Det här var denna midsommar, inte alls tokig. Faktiskt ganska trevlig, och ännu bättre om den har fått vara ite varmre.
Men man får väl vara tacksam att det inte regnar i alla fall. Men här kommer lite mer bilder att se på. Alltid lika roligt men mycket kort, tycker jag i alla fall.Ha nu  en fortsatt trevlig helg alla.


Nya tröjor

Jag satt i förra veckan och sydde två tröjor som jag tänkte skulle vara fina att ha på utställningen i Vännäs om vädret var skönt och torrt. Men så blev inte fallet, som ni läst så blev den dyblöt. Men här har ni resultatet. Inte allt för pjåkig tror jag. =D


Vännäsutställnig

Idag Söndag den 14 juni har det varit utställning i Vännäs. Men denna gång fick kameran ligga i bilen. Det öste ner vissa stunder, så paraplyna fick sitta i handen istället för kameran. Hade verkligen sett fram emot en solig utställningsdag, men ack, ack. Men det gick riktigt bra för de tikar jag ställde. Kikki gick i juniorklassen och fick en etta, och blev 4 i sin klass. Äbba fick också en etta och blev 3 i öppna klassen. Så jag är riktigt nöjd. Men visst tycker man att det är lite orättvist att de nakna hundarna inte har en innomhuslokal då det blir sånt här väder. Ja, egentligen alla hundarna, men det var över 2000 hundar anmälda så......... kanske inte ändå.

Micke 50 år

I Lördags hade syrrans sambo Micke 50-års fest. Det var öppet hus så det blev nog upp emot 100 gäster som anlände. Jag tror att Micke njöt till 100% och bjöd dessutom på sig själv till 100%. Lite öl hjälpte nog till en hel del, men det var nog meningen också. Alla gästerna såg ut att trivas på kalaset, då det bjöds på grillade hamburgare, tårta och kaffe och trevlig underhållnig. Mickes döttrar ordnade med lite lekar som nog alla tyckte var otroligt kul, för det skrattades så vissa låg vikta dubbelt. Jag lovar att detta ville nog inga av gästerna ha gått miste om....En mycket trevlig man som heter Tore, gratulerade Micke med några fina sånger som uppskattades väldigt mycket.


Stugträff

Idag har det varit jättekallt, man tror inte det är juni. Men vi åkte i alla fall till stugan för att hundarna skulla få rusa av sig lite och vi hundägare skulle få träffas och tjata lite. Hundarna trivdes som fisken i vattnet och det gjorde Peter också. Han fick en gädda, en stor abborre och några andra småfiskar som han snörde tillbaka. Vi andra surrade, drack kaffe och frös, så det blev inte så långt stugbesök. Men visst hade vi trevligt den lilla stunden vi var där. Vi ska göra om detta längre fram mot hösten, och då hoppas vi på bättre väder.  =D


Hundträff i det gröna.

Hej alla. Vi har ändrat dag till Söndag kl: 15.00 och hoppas på bra väder och många intresserade.Ta med en djuptallrik, sked och mugg. Sååå alla från hundträffen               MAILA:  puffmamma57@yahoo.se          om ni kan komma eller ring. Skriv gärna erat telefonnummer på mailen också om det blir ändring eller dåligt väder.

          

RSS 2.0