Valpar till Salu

Nu har valparna blivit så stora att det är dax att flytta hemifrån. Hur charmiga de än må vara så är det mycket med 5 hundar hemma. Puffhanen är en underbar knähund som älskar att mysa och kela. Inte skäller han mycket heller, utan han är så himla nöjd med tillvaron. Nakenhanen är det lite mera fart i och kommer att bli en superfin utställningshund om intresse finns. Vi tycker att han har det mesta en snygg nakenhane ska ha, men det är i våra ögon. Han är som puffhanen väldigt förtjust i människor och kommer även han att bli en mycket bra familjehund till rätt hem. Maila  eller ring om intresse finns.
Ha en trevlig jul och ett gott nytt år allihopa.  / Anette och Ulla-Britt


Kommentarer
Postat av: Gipote

Hej..



Sverige har fått en Ny Hund Sida "Gipote"



I Danmark är Gipote.dk den största Hundsidan, med över 125.000 besökare varje månad.



Vår förhoppning är att Gipote.se blir en lika stor succé även i sverige...Gipote.se har ca. 10.000 besökande i månaden, och ca. 75.000 visningar på sidan.

Då Gipote precis är ny lanserad i Sverige förväntar vi oss att antalet besökare på sidan ökar till det dubbla under 2010..

Fördelen med Gipote.se är att även Danska och Norska annonsörer ser just din annons..





Inom kort får Gipote.se & Gipote.dk en ny design, och man kan välja att annonsera i respektive land. Tyskland, Norge & England ligger i startgroparna med samma sida som också kommer att heta Gipote..



Vilket innebär att just Din annons kommer att synas inom och utanför Norden. Samt finns möjligheten att profilera och marknadsföra din Kennel på Länkguiden för endast 299 Skr under ett helt år..





Därför Erbjuder Gipote.se, alla annonsörer med hundar eller valpar till salu eller hund tillbehör, samt Rasklubbar ,uppfödare, kennlar, hund dagis, hundpensionat, hund salonger, web shops med hundartiklar. ett fantastiskt Erbjudande-- Gratis Annonsering..



Mot en liten extra kostnad kan man genom att välja bakgrunds färg på sin annons, samt lägga till bild, få just sin annons att synas bättre, och därmed nå fler köpare både i Danmark och Norge...











Hälsningar Gipote.se

Sveriges Nya Hundsida



www.Gipote.se

[email protected]









Gipote.dk - Nominerad till

E-Handelsprisen 2007/8





Nu mer än 125.000 besökande i månaden

Välkommen till Gipote.se :)



2009-12-14 @ 08:02:54
URL: http://www.gipote.se
Postat av: Tessan

Oj så söta de är:-)

2009-12-15 @ 12:03:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0